^Back To Top
Дысцыпліна |
Спасылка длязапампоўкі |
|
Асновы права |
||
Ахова працы |
||
Біяхімія |
|
|
Фізкалоідная хімія |
|
|
Біяхімія мяса і мясных прадуктаў |
|
|
Тэхналогія мяса |
|
|
Мікрабіялогія мяса |
|
|
Абсталяванне вытворчасцей па перапрацоўцы мяса і вытворчасці мясных прадуктаў |
|
|
Асновы інжынернай графікі |
|
|
Арганічная хімія |
|
|
Аналітычная хімія |
|
|
Асновы электратэхнікі |
|
|
Анатомія і фізіялогія с/г жывёл |
|
|
Асновы сацыяльна-гуманітарных навук |
|
|
Эканоміка галіны |
|
|
Асновы менеджменту |
|
|
Таваразнаўства |
|
|
Стандартызацыя |
спампавацьлекцспампавацьДКР |
|
Працэсы і апараты |
спампавацьлекцспампавацьДКР |
|
Асновы аўтаматызацыі вытворчасці |
спампавацьлекцспампавацьДКР |
|
Асновы маркетынгу |
|
|
Арганізацыя вытворчасці |
|
|
Улік і справаздачнасць на прадпрыемствах мясной і птушкаперапрацоўчай прамысловасці |
|
|
Тэхнахімічныкантроль мяса і мясных прадуктаў |
|
|
Замежнаямова |
||