^Back To Top

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5


Get Adobe Flash player

Кантрольныя лічбы прыёму ва ўстанову адукацыі

«Аршанскі дзяржаўны каледж харчавання»

ў 2022 годзе (сярэдняя спецыяльная адукацыя)

 

Код і найменне профілю адукацыі, спецыяльнасці (напрамку спецыяльнасці), кваліфікацыі (прафесіі рабочага, пасады служачага)

Прыём, чалавек

усяго

у тым ліку па формах атрымання адукацыі

дзённая

завочная

 

у тым ліку на аснове

 

у тым ліку на аснове

ўсяго

агульнай базавай адуканя

агульнай сярэдняй адукацыі

прафесійна - тэхнічнай адукацыі

за ўсё

агульнай сярэдняй адукацыі

прафесійна тэхнічнай адукацыі

 

За кошт сродкаў мясцовага бюджэту

 

Тэхніка і тэхналогіі

 2-49 01 02 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны 2-49 01 02-01 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны (мяса і мясныя прадукты)

Тэхнік-тэхнолаг

40

25

-

-

25

 (2 гады)

15

-

15

(2 гады8 мес)

Тэхніка і тэхналогіі

 2-49 01 02 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны 2-49 01 02-02 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны (малако і малочныя прадукты)

Тэхнік-тэхнолаг

25

25

25

(3гады6мес)

-

-

-

-

-

Усяго па ўстанове адукацыі

65

50

25

-

25

15

-

15

 

 

Праект кантрольных лічбаў прыёму ва ўстанове адукацыі «Аршанскі дзяржаўны каледж харчавання» ў 2022 годзе(ўзровень прафесійна-тэхнічнай адукацыі).

 

 

п/п

Код і найменне профілю адукацыі, спецыяльнасці, кваліфікацыі (з указаннем разраду, класа, катэгорыі)

 

 

 

 

 

Усяго

Прыём, чалавек

У тым ліку па формах атрымання адукацыі

дзённая

вячэрняя

У тым ліку на аснове адукацыі

ўсяго

агульнай базавай адукацыі (тэрмін навучання)

З іх без атрымання агульнай сярэдняй

(тэрмін навучання)

Агульнай сярэдняй

(тэрмін навучання)

1

2

3

4

5

6

7

8

За кошт сродкаў мясцовага бюджэту

 

Установа адукацыі «Аршанскі дзяржаўны каледжхарчавання» 

 

1.

3-49 01 54 «Першасная перапрацоўка жывёльнага сыравіны»

3-49 01 54-57 «Абвальшчык мяса» 4 разраду;

3-49 01 54-52 «Жылоўшчык мяса» 3 разраду

 

26

 

26

 

26

 (3 гады)

-

-

-

2.

Грамадскае харчаванне. Бытавое абслугоўванне

3-91 01 51 «Грамадскае харчаванне»

3-91 01 51-57 «Кухар» 4 разраду

3-91 01 51-54 «Кандытар» 4 разраду

30

30

30

(3 гады)

-

-

-

3.

3-36 09 51 Тэхнічная эксплуатацыяабсталявання харчовых вытворчасцей

3-36 09 51-51 «Машыніст халадзільных установак» 4 разраду

3-36 01 53 Тэхнічная эксплуатацыя абсталявання

3-36 01 53-55 «Слесар-рамонтнік» 4 разраду

26

26

26

(3 гады)

-

-

-

4.

3-49 01 56 Перапрацоўка птушкі 4 разраду

3-49 01 56-51Вытворцапаўфабрыкатаў з мяса птушкі 4 разраду

3-49 01 56-52 Абвальшчык тушак птушкі 4 разраду

25

25

-

-

25

(1 год)

-

5.

3-54 01 51Лабараторныя даследаванні і вымярэнніў вытворчасці

3-54 01 51-52 Лабарант хіміка-бактэрыялагічнага аналізу – 3-ціразрад

3-49 01 55 Вытворчасць мясных прадуктаў

3-49 01 55- 58 Фармоўшчык каўбасных вырабаў 3 разраду

26

26

26

(3 гады)

-

-

-

6.

3-91 01 51 «Грамадскае харчаванне»

3-91 01 51-57 «Кухар» 3 разраду

15

 

 

 

 

15

7.

3-25 01 51 «Гандлёваясправа»

3-25 01 51-54 «Прадавец» 4 разраду

15

 

 

 

 

15

8.

3-49 01 55 Вытворчасць мясных прадуктаў

3-49 01 55-53 Вытворца мясных паўфабрыкатаў 4 разраду

15

 

 

 

 

15

9.

3-91 01 51 «Грамадскае харчаванне»

3-91 01 51-54 «Кандытар» 4 разраду

15

 

 

 

 

15

 

РАЗАМ

193

133

108

(3 гады)

-

25

 (1 год)

60