^Back To Top
Кантрольныя лічбы прыёму ва ўстанову адукацыі «Аршанскі дзяржаўны каледж харчавання» ў 2022 годзе (сярэдняя спецыяльная адукацыя)
|
||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Код і найменне профілю адукацыі, спецыяльнасці (напрамку спецыяльнасці), кваліфікацыі (прафесіі рабочага, пасады служачага) |
Прыём, чалавек |
|||||||
усяго |
у тым ліку па формах атрымання адукацыі |
|||||||
дзённая |
завочная |
|||||||
у тым ліку на аснове |
у тым ліку на аснове |
|||||||
ўсяго |
агульнай базавай адуканя |
агульнай сярэдняй адукацыі |
прафесійна - тэхнічнай адукацыі |
за ўсё |
агульнай сярэдняй адукацыі |
прафесійна тэхнічнай адукацыі |
||
За кошт сродкаў мясцовага бюджэту |
|
|||||||
Тэхніка і тэхналогіі 2-49 01 02 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны 2-49 01 02-01 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны (мяса і мясныя прадукты) Тэхнік-тэхнолаг |
40 |
25 |
- |
- |
25 (2 гады) |
15 |
- |
15 (2 гады8 мес) |
Тэхніка і тэхналогіі 2-49 01 02 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны 2-49 01 02-02 Тэхналогія захоўвання і перапрацоўкі жывёльнай сыравіны (малако і малочныя прадукты) Тэхнік-тэхнолаг |
25 |
25 |
25 (3гады6мес) |
- |
- |
- |
- |
- |
Усяго па ўстанове адукацыі |
65 |
50 |
25 |
- |
25 |
15 |
- |
15 |
Праект кантрольных лічбаў прыёму ва ўстанове адукацыі «Аршанскі дзяржаўны каледж харчавання» ў 2022 годзе(ўзровень прафесійна-тэхнічнай адукацыі).
№ п/п |
Код і найменне профілю адукацыі, спецыяльнасці, кваліфікацыі (з указаннем разраду, класа, катэгорыі) |
Усяго |
Прыём, чалавек |
||||
У тым ліку па формах атрымання адукацыі |
|||||||
дзённая |
вячэрняя |
||||||
У тым ліку на аснове адукацыі |
|||||||
ўсяго |
агульнай базавай адукацыі (тэрмін навучання) |
З іх без атрымання агульнай сярэдняй (тэрмін навучання) |
Агульнай сярэдняй (тэрмін навучання) |
||||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 |
За кошт сродкаў мясцовага бюджэту |
|
||||||
Установа адукацыі «Аршанскі дзяржаўны каледжхарчавання» |
|
||||||
1. |
3-49 01 54 «Першасная перапрацоўка жывёльнага сыравіны» 3-49 01 54-57 «Абвальшчык мяса» 4 разраду; 3-49 01 54-52 «Жылоўшчык мяса» 3 разраду |
26 |
26 |
26 (3 гады) |
- |
- |
- |
2. |
Грамадскае харчаванне. Бытавое абслугоўванне 3-91 01 51 «Грамадскае харчаванне» 3-91 01 51-57 «Кухар» 4 разраду 3-91 01 51-54 «Кандытар» 4 разраду |
30 |
30 |
30 (3 гады) |
- |
- |
- |
3. |
3-36 09 51 Тэхнічная эксплуатацыяабсталявання харчовых вытворчасцей 3-36 09 51-51 «Машыніст халадзільных установак» 4 разраду 3-36 01 53 Тэхнічная эксплуатацыя абсталявання 3-36 01 53-55 «Слесар-рамонтнік» 4 разраду |
26 |
26 |
26 (3 гады) |
- |
- |
- |
4. |
3-49 01 56 Перапрацоўка птушкі 4 разраду 3-49 01 56-51Вытворцапаўфабрыкатаў з мяса птушкі 4 разраду 3-49 01 56-52 Абвальшчык тушак птушкі 4 разраду |
25 |
25 |
- |
- |
25 (1 год) |
- |
5. |
3-54 01 51Лабараторныя даследаванні і вымярэнніў вытворчасці 3-54 01 51-52 Лабарант хіміка-бактэрыялагічнага аналізу – 3-ціразрад 3-49 01 55 Вытворчасць мясных прадуктаў 3-49 01 55- 58 Фармоўшчык каўбасных вырабаў 3 разраду |
26 |
26 |
26 (3 гады) |
- |
- |
- |
6. |
3-91 01 51 «Грамадскае харчаванне» 3-91 01 51-57 «Кухар» 3 разраду |
15 |
|
|
|
|
15 |
7. |
3-25 01 51 «Гандлёваясправа» 3-25 01 51-54 «Прадавец» 4 разраду |
15 |
|
|
|
|
15 |
8. |
3-49 01 55 Вытворчасць мясных прадуктаў 3-49 01 55-53 Вытворца мясных паўфабрыкатаў 4 разраду |
15 |
|
|
|
|
15 |
9. |
3-91 01 51 «Грамадскае харчаванне» 3-91 01 51-54 «Кандытар» 4 разраду |
15 |
|
|
|
|
15 |
|
РАЗАМ |
193 |
133 |
108 (3 гады) |
- |
25 (1 год) |
60 |